Selecteer een pagina

Anita Valk

Ik schilder acryl op doek en mijn hart ligt toch het meest bij abstract werken. Ik werk intuïtief en laat emoties zich vertalen in beelden. Het zonder plan, zomaar beginnen en zelf verrast worden door het resultaat.

Het geeft mij voldoening als de kijker geboeid en geraakt wordt door mijn werk, en zijn of haar eigen verhaal kan vertellen bij wat hij/zij ervaart. Inmiddels hangt een aantal van mijn schilderijen in Nederland en in het buitenland (Zweden, USA, Portugal) op mooie locaties. Ook is mijn werk inmiddels te zien in bekende Nederlandse bedrijven; het kleurgebruik in mijn werk geeft sfeer en inspiratie.

Ik heb een aantal maal in opdracht gewerkt, heb je een specifieke wens neem dan contact met mij op. Kom gerust eens kijken in mijn atelier in Leusden en bel voor een afspraak. Welkom!

 Verkort
Ik werk intuïtief en laat emoties zich vertalen in beelden. Zomaar beginnen en zelf verrast worden door het resultaat.

Contactgegevens

Expositieadres:
Atelier 18
Olmenlaan 8
3833 AV Leusden

Contactgegevens
Anita Valk
Boterkamp 15
3831 PN  Leusden

Telefoon: 06-27050203
Email: info@levka.nl
Website: www.levka.nl

Eigen werk

Contact:

Contactformulier

Postadres
Peter van Schaik
Schanspark 12
3931 KV Woudenberg

AtelierRoute.org is een website van de Stichting Kunstpromotie Leusden en Woudenberg. Dit is door de belastingdienst goedgekeurde Sociaal Belang Behartigde Instelling. Hierdoor kunnen er bij schenkingen en donaties belastingvoordelen zijn.